C taxaties | C Styling | aankoop | diensten | fotopresentaties | expatwoningen | videopresentatie | opdrachtgevers | contact

Verkoopstyling met fotografie

In opdracht van de verkoper of makelaar wordt de woning gestyled en gefotografeerd.
Van te voren wordt er door ons alvast een aantal tips gegeven waardoor de styling en fotografie optimaal uitgevoerd kunnen worden.
De kosten hiervoor bedragen vanaf € 450,– exclusief btw (gemiddeld circa 2,5 uur).

Er is tevens een mogelijkheid om van te voren al een bezoek te brengen aan de woning waarna een advies per mail wordt uitgebracht. Dit is aan te bevelen bij grote en woningen waarbij nog extra werkzaamheden moeten worden verricht, zoals schilderwerk of (andere) renovaties.
De kosten hiervoor bedragen vanaf € 175,– exclusief btw.

Verkoopstyling met fotografie en video

Zie bovenstaand met als extra een uitgebreide film van de woning met omgeving. Voor de plaatsing op Funda is een film van de woning aan te raden vanwege het boven aan de pagina te komen staan en hierdoor meer op te vallen.

Verkoopstyling met fotografie, maten | plattegrond en verkooptekst schrijven

Deze dienst wordt door veel makelaars gebruikt. De belangrijkste opstartwerkzaamheden nemen wij uit handen en zorgen voor een compleet plaatje om op de beste manier te starten met de verkoop van de woning.
De kosten hiervoor bedragen € 595,– exclusief btw.

Casco woning inrichten

Deze dienst wordt veelal door vastgoedbeleggers gebruikt, waarvan de woning moet worden inricht als expatwoning.
Wij verzorgen de gehele afwerking, zoals de vloeren, wanden en stoffering voor de ramen en zorgen ervoor dat de expat direct van de woning gebruik kan maken als het ware zijn eigen woning. Dit houdt in dat er een volledige huisraad aanwezig is inclusief wasmachine, droger, stofzuiger, tv, radio, koffiemachine etc. De kosten hiervoor zijn op aanvraag en afhankelijk van de afwerking en luxe van elektrische de apparatuur.

Modelwoning inrichten

Deze dienst wordt veelal door vastgoedbeleggers en ontwikkelaars gebruikt.
Wij verzorgen een compleet ingerichte modelwoning, inclusief stoffering voor de ramen. Deze dienst is zeer geschikt voor een tijdelijke presentatie van een woning, bijvoorbeeld een nieuwbouwproject of bij een grote leegstand in een complex of wijk. Daarnaast leveren wij ook aan particulieren. Zij zijn zelf dan vaak al verhuisd en door de ‘nieuwe’ inrichting blijft de woning nog een huiselijke en verzorgde indruk behouden. De meubels, decoratie en stoffering kunnen worden gehuurd vanaf € 450,– exclusief btw per maand. Na de huurperiode wordt de woning weer leeg en schoon opgeleverd.

Wij staan open voor alle werkzaamheden op het gebied van goed, snel en op de juiste manier uw woning, kantoor, winkel etc. te verkopen of verhuren!! Dus aarzel niet dit ons voor te leggen.